Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy

images.jpegSzületési neve:

William Levy Gutierrez

Becenév:

Willy

Magassága:

1,83 m

1980. augusztus 29.-én született a Havannai Kubában. A négy testvére közül ő a legidősebb. 15 éves korában hagyta el Kubát. Először kertészként dolgozott majd motelnek állt. Egy iskolában sportösztöndíjjal tanult. Két év múlva abba hagyta az iskolát, majd később Miami és Mexikóban folytatta.(CEA, Televisa)

Modellként dolgozott majd részt vett két valóságshowban Telemundo : Isla de la Tentación és Protagonistas de Novela 2. Itt találkozott feleségével Elizabeth Gutierrezel  Van egy kisfiúk és nemrégiben megszületet a lányuk is. Az első bemutatkozása Univision csatornán volt a Venevision gyárotta Olvidarte Jamas(Sosem feledlek). Nálunk a Zone Romantica csatornán volt látható a sorozat. Később megjelent a Mi Vida Eres Tu és Acorralada című telenovelákban.

2008ban megkapta az első film szerepét  a film címe Retazos de Vida

Első Televisas szerepe a Pasion volt ahol Vascot alakította. A rendező Carla Estrada volt. Ez hozta meg neki a sikert Mexicóban. Ezután megkapta első főszerepét a Cuidado con el Angelben. A következő sorozata a Sortilegio volt ahol partnere Jacqueline Bracamontes volt. A sorozatot sok kritika érte a túl sok sex jelenet miatt. Wiliemet is sokan kritizálták, hogy csak azért kap ilyen jó szerepeket mert jóképű. Mindkét sorozat partnerével összehozta a sajtó Maiteval és Jacqelinel is. De a pletykák alaptalanok voltak. Wiliem gyakran buvárkodik és kedvenc hobbijai kosárlabda és a halászat.

Színházi szerpek:

2009-2010: Un Amante a la Medida / Un Amante Perfecto . Mexikóban.

2005: La Nena tiene tumbao . San Juan, Puerto Rico.

Díjak:

2009: Premios Juventud "Esta buenisimo"

2008: Bravo színész revelación 2008 (legjobb új színész).

Olvidarte Jamas

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.